Tilbage til skakbrættet

Det er nu over 2 år siden, at jeg sidst satte mig foran computeren og skrev et blogindlæg om skak her på siden. Heldigvis har skakbrikkerne ikke samlet støv på skakbrættet herhjemme 🙂

Årsagerne er mange, men kan vel sammenfattes til “familieliv, arbejde og en skriveblokering”. Alle har de afholdt mig fra at skrive et blogindlæg på “Christophers Skakhjørne”. Jeg er perfektionistisk, selvom min hustru vil sige det modsatte(!) og jeg mindes, at jeg til sidst endte med at bruge halve og hele timer på simple sætninger. Min skakviden og skaklyst kom derfor aldrig ud i fingerspidserne og ud til Jer. Heldigvis har jeg spillet en masse skak både online og OTB (‘Over The Board’). I skrivende stund er det blevet til 24 OTB (+14 =6 -4) og 13.000 online partier med betænkningstid mellem 1 minut (bullet) og 10 min + 5 sek (hurtigskak).

Skakklubberne landet over åbner igen

Jeg tror mange skakspillere har brugt tiden online under Corona. Min skaksult har i hvert fald aldrig været større og jeg glæder mig til at spille en masse skak igen. Mit mål for året er fortsat uændret, jeg drømmer om at passere de 2200 i elo (pt. 2117) og blive Candidate Master (CM). Skulle det ske, så deltager jeg til DM i 2022 i Kandidatklassen. Jeg håber derfor meget, at jeg kan finde tid til og spille turneringsskak. I mellemtiden er der en klubturnering, der skal færdigspilles. Jeg ved ikke om det er realistisk, at jeg vinder, men jeg føler mit momentum svinger den rigtige vej og så kan alt ske 🙂

En ting er sikkert – det er dejligt og være tilbage i klublokalet og mødes med vennerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *