En blog i udvikling

Så rundede vi den 1. juli og min blog har nu været oppe og køre den første måned 🙂 Det er gået over al forventning og lidt statistik siger, at der i gennemsnit er ca. 70 besøgende og, at der siden opstarten har været 1050 unikke besøgende. Her i blandt har Danmarks bedste spiller, Peter Heine Nielsen også lige været forbi og korrigere min Hillerødvariant – han skal vel ikke betegnes som åbningsekspert for ingenting 🙂 Jeg sidder tilbage og venter på at kræve royalties når Magnus vinder med varianten til næste VM-match 😉

Bloggen har fået en fantastisk start og det skyldes formentlig, at den nu ligger nummer 1 på samtlige søgemaskiner, når man søger under “eliteskak”. Mit koncept er der da også rigtig mange, der har taget til sig. Flere og flere er begyndt at skrive adressen direkte i adresselinjen fremfor at benytte sig af de links fra de sociale medier jeg har lagt ud.

Jeg har derfor valgt at gå skridtet videre og er begyndt at arbejde med, hvordan jeg kan reklamere for bloggen. Jeg fik en god snak med www.shirtdesign.dk og de har lavet lidt poloer til mig.

Nu med reklame for min blog :-)
Nu med reklame for min blog 🙂

Det betyder, at jeg fremover er at finde til turneringer i en af ovenstående fede poloer. Den billigste måde at reklamere på er trods alt, selv agere reklamesøjle.

Jeg har desuden opdateret min blog på flere af siderne.

  • Nye opgaver i “Problemknuseren” med forskellige sværhedsgrader.
  • Mit “Skak-CV” er opdateret med seneste turneringer samt partier.
  • Jeg har skrevet et afsnit om min personlige målsætning under “Om blog”.
  • Ny liste inde på Rising Stars. Hvem har overtaget denne måneds 1. plads?

En kort kommentar til “Rising Stars”. Det har været en lidt tam måned, men synes selv min top-ti liste afspejler gode præstationer. Sidste måned var over 500 inde og se listen. Det spændende bliver helt sikkert flere af de store turneringer, der bliver spillet her i juli måned. Kom gerne løbende med ideer til næste måneds top 10 og lad os få en diskussion i gang 🙂

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ‘rigtig i gang’ med bloggen og udfolde mine journalistiske evner. Bloggen er blevet taget godt imod alle steder og det betyder rigtig meget for mig og de mange tilkendegivelser rundt omkring giver mig en lyst til at arbejde endnu hårdere på at skabe Danmarks bedste skakblog 😀

Skulle man sidde derude og have en god ide til et indlæg, som man mener andre kunne få glæde af og som man bare aldrig selv har fået skrevet er man mere end velkommen til at smide en kommentar herinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *