Forberedelse – Thomas Schou-Moldt

Jeg mindes kun at have spillet én enkelt gang mod Thomas, hvilket var i forbindelse med Hillerød Byturnering 2012, som Thomas vandt efter at have udraderet mig i den første runde. Partiet fra dengang kan findes i Hillerød Skakkklubs “Bondefanger”, der er tilgængelig via.http://hillerodskakklub.dk/bfaug12b.pdf.
Min første tanke var da jeg så, at Thomas var tilmeldt, at jeg helst ville have hvid imod ham, der må være lidt retfærdighed til i denne skakverden, men sådan bliver det altså ikke!

Thomas er blevet udnævnt til kvindelandstræner for et par år siden og ikke uden grund. Han kan spille skak og gør det fortrinligt! Jeg har faktisk ikke haft tid til at forberede mig, men ved, at Thomas bestemt ikke dukker op uforberedt mod min Najdorf – af samme årsag spiller jeg da bare noget andet så 😀

Har endnu ikke bestemt mig, men ved han spiller Pirc med sort, så den skal nok undgås! Skandinavisk er en mulighed, men jeg er lidt rusten og har et hul i mit repertoire med sort jeg endnu ikke har løst. Så det bliver sikkert en off-beat variant, som jeg opfinder ved brættet.

Det kunne jo se rigtig sejt ud, hvis det var, at jeg vandt og dermed banede vejen for, at Ib kunne tage mesterskabet hjem til klubben. Især nu, hvor jeg ikke længere selv har en realistisk (men dog fortsat teoretisk) chance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *