Løsningen 14. December

Efter en tur til London fik jeg erhvervet mig flere nye skakbøger, Chessbase 14 og lidt andre sjove småting 🙂
Jeg er gået all-in på at lære noget slutspil og i den forbindelse fik jeg købt en ny serie, der hedder ‘Modern Endgame Manuel’. Den første bog hedder ‘Mastering Queen and Pawn endgames’, udgivet af Chess Evolution og efter at være kommet hjem med noget influenza, så er dagene gået med at studere bogen i dybden og pt. er cirka halvdelen af bogen blevet tygget igennem med største velbehag. En fantastisk læseoplevelse 🙂

En anden bog jeg gerne vil anbefale, hvis man vil læse lidt om slutspil er de indledende kapitler i Jonathan Hawkins’ ‘From Amateur to IM’ 🙂 Så vidste du ikke allerede, hvad der skulle stå på ønskelisten er her mulighed for at få to perler til bogsamlingen derhjemme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.