Skakbloggens første uge

Det er sjovt at være selvudnævnt skakblogger. Bloggen har i den grad fået et boost siden jeg valgte at offentliggøre den d. 31. maj. Nu har bloggen været “up-and-running” i 1 uge og det er på tide at gøre status. Selvsamme status kommer igen sidst i juni og så når der er gået et helt år 🙂

Siden min blog blev lanceret har der, de seneste 7 dage, været 2236 sidevisninger. Der har været 494 unikke besøgende og 910 sessioner. Det betyder, at ved hver session, har man i gennemsnit set 2,46 sider. Det lyder ikke af meget, men når man tænker på, at der kun er 5 sider incl. forsiden, så er det cirka 50 procent. De samme tal fortæller også, at folk i gennemsnit har været inde og se på siden to gange i løbet af ugen.

Det er ligeledes dejligt, at se, hvor mange, der har taget domænenavnet til Jer. Her har 389 fundet vej direkte, 452 igennem Facebook, 43 igennem søgemaskiner og de sidste 26 er kommet hertil via “referrals”. Min nye blog har derfor haft ca. 70 besøgende om dagen, hvilket bestemt er mere end, hvad jeg havde forestillet mig på den første uge.

Man kan rigtig meget de her dage med en computer og en internetforbindelse. Det enester, der står til hindring er ofte tiden. Jeg prøver så vidt muligt at skabe mig den tid hver dag. Skulle det alligevel glippe, så betyder det ikke, at jeg stopper med at komme med indlæg, men at jeg netop den dag, bare ikke har haft tiden.

Til sidst vil jeg gerne sige stor tak til alle Jer, der har delt min blog i forskellige grupper og kommet med flotte omtaler. Det er dejligt og læse og giver mig helt sikkert lysten til at fortsætte i lang tid endnu 🙂

Jeg ser frem til i morgen og et nyt indlæg. Flere har efterspurgt anden del af “Ungdommens elite” og den er på trapperne. Lidt ligesom Skakbladet også skulle være det 😉

Skakbladet på trapperne :-)
Skakbladet på trapperne 🙂

Godnat til Jer alle og håber I får en god start på ugen. I morgen kaster jeg mig over lidt åbningsteori, der uden tvivl er min stærke side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *