Godt nytår!!!

Jeg vil gerne ønske Jer alle samt Jeres familier et godt nytår.

Selv har jeg været i gang de seneste par timer med at pynte op og gøre maden klar 🙂 Senere står den formentlig på en tur ind omkring Tivoli og se lidt nytårskrudt blive fyret af.
Skulle nok have haft købt et par nytårsbriller, men glemmer det hvert år!

En nytårsaften hos "Christophers Skakhjørne"
En nytårsaften hos “Christophers Skakhjørne”

Det har været 7 spændende måneder på min blog med mange besøgende dagligt. Der er tydeligvis mange, der har interesse i at læse med på sidelinjen 🙂

Jeg har ikke altid været lige god til at skrive på bloggen, men “al begyndelse er svær”. Så er sikker på, at 2016 er året, hvor bloggen for alvor kommer til at blomstre.

Mit nytårsfortsæt må blive, at der mindst skal noget “nyt” på bloggen én gang om ugen. Jeg kan allerede afsløre, at det starter i morgen 😉

Så har I alle lidt at glæde Jer til, når hovedet det spinner rundt og kroppen er tung og har brug for en stor menu fra den lokale McDonalds.

For mit eget vedkommende, så starter mit “skakår” allerede d. 3. januar, hvor Hillerød II tørner sammen mod Allerød II i en udsat match. Den skal have fuld gas og forhåbentlig er det her vi øger vores forspring i kampen om oprykningen til 2. division.

Godt nytår!