Permalink

0

Hillerød II på vinderkurs

Der kan ikke længere herske tvivl om, at kampen om oprykningen i Mesterrækken er mellem Hillerød II og Roskilde I. Flere havde ellers spået Allerød I en chance for at blande sig i topstriden, men det virker til de har udspillet deres rolle i rækken efter et overraskende tab til Roskilde I i søndags og dermed forsætter deres nedtur fra de forrige år. De øvrige konkurrenter er for langt bagefter efter de første to runder og meget virker til at mesterskabet vil blive afgjort i sidste runde. Undervejs vil både Roskilde I og Hillerød II skulle vinde store sejre og et middelmådigt resultat for et af holdene vil formentlig knække divisions-drømmen.

For Hillerød II var søndagens match en (næsten) perfekt runde, hvor hele holdet viste flot moral og god holdånd. Godt hjulpet på vej i flere af partierne fik Hillerød II hurtigt godt fat i modstanderne fra Egedal-Jyllinge I. Der herskede således ikke tvivl om udfaldet af kampen, men at vi skulle ende med 7½-½ er alligevel en bedrift. I mit eget parti fik jeg stiftet bekendtskab med en ny åbning:

Så indtil videre har jeg 2/2 mod lavere rated modstandere, men er tilfreds med indsatsen og de 14/16 point holdet har leveret indtil videre. Der er en rigtig god stemning, der særligt kommer til udtryk efter alle partier er færdigspillede. Her er vi blandt andet blevet budt på Porter af Niels-Peter (efter 1. runde) og i søndagens parti gav Lars en velfortjent øl til vinderne 🙂 Samme Lars er blevet holdleder denne sæson og gør det fortrinligt.

De næste runder bliver vigtige og særligt vigtigt er det, at vinde hver match med større cifre end Roskilde I, så vi har en fordel mod dem i sidste runde. SummaSummarum er, at Hillerød II er på vinderkurs og med lidt vilje, forstærkning og en god holdånd virker målet indenfor rækkevidde.

Skriv et svar

Required fields are marked *.