Permalink

1

Hygge hos TorsdagsMates

Hey Guys & Girls!

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg sidst har fået skrevet et indlæg her på bloggen. Det er faktisk så længe siden, at jeg bliver helt flov ved tanken om overhovedet at have en skak blog. Fik da også lige kørt en støvklud henover tastaturet for blot at konstatere, at én gang ikke var nok 😀 LOL!

Der er sket utrolig meget de seneste par måneder og det føles næsten, som om jeg løber hurtigere end tiden. Vigtigst er det nok, at jeg vandt klubmesterskabet oppe i Hillerød Skakklub for 3. gang 😀 Havde kraftige rygsmerter under hele turneringen og var tæt på at droppe ud undervejs, da jeg følte min ryg ikke kunne mere. Min kiropraktor, læge (og hendes fantastiske super piller!) samt den gratis massage på arbejdet fik dog holdt mig i gang længe nok til, at jeg kunne fuldføre turneringen. Denne gang vandt jeg på korrektion over min tidligere spansk-lærer fra Handelsskolen. Det hele blev afgjort i sidste runde og var noget af en gyser, men det tænker jeg skal have sit helt eget blogindlæg 🙂

Rygsmerterne forhindrede mig i at deltage i Hillerød Byturnering 2016, så i stedet ser det ud til, at jeg med stor sandsynlighed må se bymesterskabet overgå til Peter Birk Petersen fra Tåstrup Skakklub. Det gør nu ikke noget, for han er en super fin fyr, der spiller en rigtig god omgang skak. Jeg har da også planer om at besøge Tåstrup Skakklub indenfor de næste par uger nu, hvor jeg har købt lejlighed i Hedehusene 🙂 Vil ikke være afvisende over for, at det kunne blive en sekundær klub for mig!

I onsdags sad jeg så hjemme i sofaen i den gamle lejlighed og zappede lidt rundt på Facebook. En af Københavns fedeste klubber, Øbro Skakklub, har åbnet dørene op om torsdagen og arrangeret “TorsdagsMates” fra klokken 18. Så jeg tænkte, at den mulighed ville jeg bestemt ikke gå glip af 🙂

Jeg dukker op torsdag kl. 18 og bliver mødt af kæresteparret Sofie og Uno, der begge er ret så habile skakspillere. Jeg får hurtigt en invitation fra Uno om et lynparti og vinder noget heldigt. Der begynder at komme flere til og modstanderne bliver gradvis stærkere. Jeg er ikke bleg for en udfordring, men må alligevel have en kold øl til at styrke mig på – ØBRO-skakspillere kan i den grad spille skak 🙂

En hyggelig aften i godt selskab.

En hyggelig aften i godt selskab.

Vi er efterhånden en del skakspillere og musikken i baggrunden spiller derudaf, lige fra “Nede Mette”, AC/DC til tysk Schlager. Der er i den grad stemning og lynpointene ruller ind på kontoen i den løsslupne stemning. Jeg må da også afgive et par point undervejs. Særligt Kristian Hovmøller fra Philidor volder mig problemer, men får da tilkæmpet mig et par remisser undervejs. Dagen derpå kan jeg kun ærgre mig over ikke at have spillet bedre mod ham i dette parti:

En sjov og hyggelig aften i godt selskab 🙂 Jeg håber andre får lyst til at deltage. Det er gratis og foregår i øjeblikket hver torsdag klokken 18 i Øbros egne lokaler. Bliver man sulten undervejs er der masser af gode steder og få sig en bid mad.

PS. Det er unægtelig en god ide at forberede sig på Morra-gambit, hvis man spiller Siciliansk med sort og planlægger og møde op. Så er tippet givet videre 😉

Skriv et svar

Required fields are marked *.


1 Comment