Permalink

0

Rising Stars – åben for ‘likes’

Jeg har på opfordring lavet lidt nye tiltag til min top-10 liste 🙂

Den sidste uge i hver måned er den ‘åben’ for, at man kan forskyde stillingen ved at give et ‘like’ til dem man mener skal være på listen. Derudover har jeg taget Paul Brøndals råd til mig og der fremgår ligeledes månedens ‘bobler’. I denne måned er det David Christophersen efter hans flotte score i Hillerød Byturnering. Så lad os se om han kan slå Filip Boe af pinden.

Jeg har den seneste tid haft rigtig travlt med nye måder at promovere min blog på. Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere dem i næste uge. Fremover vil min blog ikke være til at overse til turneringer 🙂

Jeg har desuden valgt at gøre noget, jeg aldrig har prøvet før. Jeg skal spille en turnering i det mørke Jylland. Jeg har tilmeldt mig Horsens Lang Weekend 2015 og kører i bil, så hvis der sidder en københavner derude, der mangler et lift må man lige skrive til mig herinde eller på min Facebook-profil- jeg har plads til 3 ekstra 🙂
Jeg skal nok sørge for at komme med et par turneringsreferater, hvis der bliver tid til det mellem alle dobbeltrunderne.

Jeg er i øjeblikket ved at lave lidt research og i den forbindelse fik jeg spillet et lidt ‘uheldigt’ parti. Jeg lader det være op til læseren om det er eliteskak eller begynderskak 😉

jaguarete vs. eliteskak
1. e4 c5 2. c3 Sf6 3. Ld3 c4 4. Lxc4 Sxe4 5. Lxf7+! Kxf7 6. Dh5+ Kf6 Så skal vi have det sjovt 😉

6...Kf6 er det teori?

6…Kf6 er det teori?

7. Df3+ Ke5 Angriiib 😀 8. d4+ Kd5 9. c4+ Kxd4 10. Le3+ Ke5 11. Df4+ Ke6 12. Dxe4+ Kf7 13. Sf3 Sc6 14. Sc3 Da5 15. 0-0 Indrømmet, jeg mangler lidt udvikling, men er stillingen virkelig så skidt for sort?

15. 0-0 står sort virkelig så skidt?

15. 0-0 står sort virkelig så skidt?

15…g6 Jeg gør det heller ikke nemmere for mig selv. I stedet for var 15…Kg8 eller 15…e6 en nødvendighed 16. Sd5 e6 17. Df4+ Ke8 Der stod kongen også i træk 1! 18. Sc7+ Kd8 19. Sxa8 Lg7 20. Dg5+ Se7?? 21. Dxa5+ opg. 1-0

Det er vidst ikke lige den åbning jeg skal bruge i Horsens, men jeg finder på noget bedre 😉 Du tænkte sikkert, at jeg vandt efter 6… Kf6 og havde jeg gjort det, så havde jeg ikke kunne få armene ned og sikkert proklameret jeg havde fundet Pedersen-varianten i Siciliansk. I stedet for, for du dig dig et godt billigt grin på min bekostning 😀

Fortsat god aften.

Skriv et svar

Required fields are marked *.