Permalink

0

XCO: Top 20 gjorde rent bord!

Der kan efter dagens 2. runde ikke være tvivl om, at GM-titlen har sin berettigelse (IM Rasmus Svane blev jo jo stormester efter han opnåede sin sidste norm i Bundesligaen!). Der blev således gjort rent bord tidligt inde i “morgenrunden”. Der bliver i den grad sparet på kræfterne til de hårde runder (4-6), hvor titelholderne ofte for alvor begynder at støde sammen i rundelægningen 🙂

Jeg var særligt begejstret for Bo Garner Christensen – GM Laurent Fressinet, der startede ud i en ulden Sicilianer, der ikke lover hvid meget spil. Nu er Bo Garner kendt, som en ivrig angrebsspiller og vi skulle da ikke langt ind i partiet, før der kom ild i brættet, men et hurtigt kontraspil, fik hurtigt bolden den anden vej.

Jeg synes personligt, at man skal spille de her flotte partier “helt ud”, da det viser en anerkendelse til sin modstander. Jeg synes det er en fin gestus og så længe man ikke bruger 20 minutter på et parti der taber i få træk, så er der noget spetakulært og tilskuervenligt over det 🙂

Det bliver spændende at se rundelægningen og glæder mig allerede til at følge med på livebrætterne.

Hvem har i andre som favorit? Jeg havde lidt sved på panden da jeg så, at GM Lars Schandorff fortsat spillede mod Rune Andersen, men en fin taktisk finesse afgjorde det heldigvis til stormesterens fordel 🙂

Det er tydeligt, at der fortsat er en del ratingforskel på de enkelte brætter og jeg kun sidde og ærgre mig over ikke og være med!

God søndag til Jer alle!

Skriv et svar

Required fields are marked *.